Μελέτη δια αλληλογραφίας, μέσα από το Internet!

Η μέθοδος της βιβλικής μελέτης δια αλληλογραφίας έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με την παραδοσιακή μελέτη σε κάποια τάξη. Επιτρέπει τους μαθητές να μελετούν από την άνεση του σπιτιού τους. Τους βοηθάει να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους. Κερδίζουν χρόνο που θα ξόδευαν σε μετακινήσεις. Τους επιτρέπει να μελετήσουν από τον τόπο τους, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουν τόπο κατοικίας ή να αποχωριστούν από την οικογένειά τους.

Εάν στα παραπάνω προστεθούν οι δυνατότητες που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία, διαμορφώνεται ένα ολοκληρωμένο, εύχρηστο και βολικό σύστημα μελέτης που συνδυάζει τα καλύτερα από τους διάφορους τρόπους μελέτης.

 

Η Ηλεκτρονική Τάξη

Η Ηλεκτρονική Τάξη του ΕΘΕΟΣ είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα μελέτης που αξιοποιεί τις δυνατότητες του συστήματος Moodle για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία μελέτης στους μαθητές του. Η Ηλεκτρονική Τάξη λειτουργεί στην σελίδα study.etheos.org. Κάθε μαθητής έχει το δικό του όνομα χρήστη και κωδικό για την είσοδό του στην Ηλεκτρονική Τάξη. Με την είσοδό του μπορεί να δει τα μαθήματα στα οποία είναι εγγεγραμμένος και να τα μελετήσει, καθώς ολόκληρο το βιβλίο του μαθήματος υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή. Επιπλέον, σε πολλά μαθήματα υπάρχει επιπλέον υποστηρικτικό υλικό, όπως διαφάνειες, βιντεοπαρουσιάσεις του μαθήματος, χάρτες και άλλα. Ο μαθητής έχει τη δυνατότητα μέσα από το σύστημα της Ηλεκτρονικής Τάξης να επικοινωνήσει με τον καθηγητή του και τους υπόλοιπους μαθητές που είναι εγγεγραμμένοι στα ίδια μαθήματα. Ακόμα, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής συμπλήρωσης των Μαθητικών Αναφορών, οι οποίες βαθμολογούνται άμεσα από το σύστημα και ειδοποιείται τόσο ο ίδιος ο μαθητής, όσο και ο καθηγητής για τα αποτελέσματα.

 

Ποια μαθήματα είναι διαθέσιμα στην Ηλεκτρονική Τάξη

Στην Ηλεκτρονική Τάξη είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμα σχεδόν όλα τα μαθήματα από τις σειρές "Μαθητεία στον 21ο Αιώνα", "Χριστιανική Ζωή" και "Χριστιανική Υπηρεσία". Τα υπόλοιπα μαθήματα θα είναι διαθέσιμα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Δυστυχώς, τα μαθήματα της σειράς "Βίβλος και Θεολογίας" δεν θα διατεθούν μέσω της Ηλεκτρονικής Τάξης για λόγους που σχετίζονται με την πολιτική του Global University.

 

Κόστος εγγραφής στην Ηλεκτρονική Τάξη

Το κόστος εγγραφής στην Ηλεκτρονική Τάξη εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο τη χρησιμοποιεί ο μαθητής. Κάθε μαθητής έχει την επιλογή να εγγραφεί σε κάποιο μάθημα αποκλειστικά μέσω της Ηλεκτρονικής τάξης, χωρίς να προμηθευτεί το βιβλίο σε έντυπη μορφή. Σε αυτή περίπτωση το κόστος είναι 5€ ανά μάθημα, ανεξαρτήτως της σειράς. Στην περίπτωση που ο μαθητής επιλέγει να προμηθευτεί το έντυπο βιβλίο, τότε η εγγραφή στην Ηλεκτρονική Τάξη είναι δωρεάν για το μάθημα αυτό και το συνολικό κόστος εξαρτάται από τη σειρά στην οποία ανήκει το μάθημα αυτό.

Για περισσότερες διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Για να μεταβείτε στην Ηλεκτρονική Τάξη κάνετε κλικ στον σύνδεσμο αυτό.